úvodní strana

Kliknutím zvětšíte obrázek Kliknutím zvětšíte obrázek Kliknutím zvětšíte obrázek

Dětské


...
úvodní strana

Kliknutím obrázek zvětšíte.
Kliknutím zvětšíte obrázek

Pes


...
úvodní strana

Kliknutím obrázek zvětšíte.
Kliknutím zvětšíte obrázek

Divadlo


...
úvodní strana

Kliknutím obrázek zvětšíte.
Kliknutím zvětšíte obrázek

Růže


...
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek

Robber


...
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek

Tenisák


...
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek

Trosečník


...
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek Kliknutím zvětšíte obrázek

Kapr


Kapr určený k oslavě rybářova svátku je zhotovený z piškotového plátu a lehkého smetanového krému s příchutí čokolády a jahod. Povrch je tvořen fondánovou potahovací hmotou, přibarvenou na požadovaný odstín zelené. Šupiny jsou vykrajovány a lepeny na sebe jednotlivě.
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek Kliknutím zvětšíte obrázek

Ďábelský ježek


Ďábelský ježek je připravený ze smetanových krémů s příchutí čokolády, jahod a vaječného likéru s čokoládovými hoblinkami uvnitř. Na bodliny bylo použito celých opražených mandlí. Celý ježek je přelit čokoládovou polevou. Ďábelsky rudé oči jsou z kandovaných třešní.
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek

Myš


Dětský dort s vyobrazením slavného myšáka Jerryho z neméně slavné dvojice Tom a Jerry. Piškotový korpus je prokládán lehkým smetanovým krémem s příchutí ovoce a prokapávaný ovocnou šťávou. Povrch je z bílé fondánové potahovací hmoty. Portrét samotného Jerryho je vyřezán a vyskládán podobně jako mozaika ze stejné potahovací hmoty která je ještě před tím obarvena na požadovaný odstín.
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázekKliknutím zvětšíte obrázek

Hroch


U tohoto dortu byl na přání zákazníka použit sytý ořechový korpus a máslový krém s příchutí vanilky. Na povrchovou úpravu byla použita fondánová potahovací hmota.
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek

Půllitry


Tyto půllitry byly zhotoveny na zakázku dvou restaurací, jak je již patrné z kulatých vizitek umístěných nahoře. Na korpus byla použita šlehaná čokoládová piškotová hmota, pro výraznější chuť vydatně pokapaná griotkou. Jednotlivé části korpusu jsou spojeny klasickým krémem různých příchutí / karamelová, oříšková, čokoládová, vanilková/. Tvaru půllitru a pěny bylo dosaženo potažením marcipánovou hmotou. Ucha jsou odlita z bílé čokolády.
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek

Dětský dort Ferda mravenec


U dortu Ferdy mravence bylo použito piškotového korpusu a máslového krému s různými příchutěmi. Potažené a vytvarované barveným, v některých případech dochuceným, marcipánem.
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek

Horská služba


Dort je zhotoven z piškotové hmoty s čokoládovou příchutí. Jednotlivé kusy korpusu jsou proloženy višněmi nakládanými v rumu a ztuženou šlehačkou s višňovou příchutí. Sněhové závěje jsou z čisté šlehačky se ztužovačem. Okraj dortu je obsypán čokoládovými hoblinkami. Lyžař s poněkud morbidním nákladem je vypracován z marcipánové modelové hmoty a čokolády.
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek

Tenisová raketa


Na tenisovou raketu bylo použito korpusu připraveného podobným způsobem jako třená bábovka obohaceným strouhanými mandlemi a čokoládou. Jako náplň lze použít máslového krému, nebo zlehčeného krému za použití šlehačky s různými příchutěmi. Povrch a výplet rakety je z marcipánové modelovací hmoty. Povrch podnosu byl pokryt barevným strouhaným kokosem.
úvodní strana


Kliknutím zvětšíte obrázek

Beruška


U dortu Beruška bylo použito piškotového korpusu a máslového krému s různými příchutěmi. Potažené a vytvarované barveným, v některých případech dochuceným, marcipánem.
úvodní strana